Üye Girişi Üyelik
0

Greyfurt Bal ve Elma Sirkesi ile zayıflatan kür

Greyfurt diyeti, ABD de 1930 larda “10 Günde 5 kilo verdiren diyet” sloganı ile meşhur olmuş bir diyet formülüdür. Bu diyet her ne kadar mayo klinik diyeti olarak bilinse de aslında MayoClinic ile bir alakası yoktur. Greyfurt diyetinin temelinde sebze ve meyve tüketimini sınırlandırmak ve bunun yerine proteince zengin gıdalarla beslenme mantığı yatmaktadır. Et gibi kolesterol ve yağ bakımından zengin bir besin ile diyet süresince beslenmeye ağırlık verilerek yanında bolca greyfurt suyu içilir. Greyfurt meyvesinin yağ yakıcı özelliği nedeniyle yenilen et ve proteinli gıdaların bağırsaklarda yağa dönüşmeden yakılması ve vücut dışına atılması sağlanır. Greyfurt diyeti 1980 li yıllarda tekrar popüler hale gelerek 10 günde 5 kilo zayıflatan diyet sloganı ile tekrar ortaya çıkmıştır.

 

Vücut için gerekli C vitaminini aldığımızda vücut, egzersiz sırasında daha fazla yağ yakıyor. C vitamini bakımından zengin greyfurt ile asetik asit içeren elma sirkesi birleşince yağ yakmayı sağlayan genler harekete geçiyor, metabolizmanız hızlanıyor.

 

Greyfurt flavonoid içeriği için vücutdan enfeksiyonları defetmek ve hastalıklardan bünyeyi korumak için çok etkili bir rol oynayabilir. Her gün bir greyfurt yemek veya greyfurt suyu tüketmek kardiyovasküler hastalıklara karşı bağışıklık sağlar. Greyfurtda bulunan flavonoid ve C vitamini ve mineraller ayrıca bu özelliğini destekleyici unsurlardır..

 

Kilo verme süreci gerekten çok zahmetlidir, deneyen ne kadar zor olduğunu bilir. Peki ya sizlere fazla kilolarınızı hem gündüz hem de gece uykunuzda kilo verdirecek gizli bir içecek olduğunu söyleseydik? Dr. Öz sayesinde, siz de zayıflatan bu içeceği deneyebileceksiniz!

 

Zayıflamak isteyen kişiler, bir yandan diyetlerine başlarken bir yandan da ellerinden geldiğinde sporlarını gerçekleştirirler. Bu etmenleri hayatlarının içerisine sokan kişiler, doğal ürünlerin kullanımına da başlarken bu sayede oldukça sağlıklı ve hızlı bir biçimde fazla kilolarından kurtulmaları mümkün olacaktır. Hem greyfurt hem de elma sirkesi, kendi başına yağ yakımına katkı sağlarken bu iki ürünün beraber kullanımı ile bu etki daha yüksek düzeylere çıkacak ve lezzet açısından da daha tatminkar bir ürün ile karşılaşılacaktır. Bu sebeple de greyfurt ve elma sirkesi kürü zayıflamak isteyen kişiler tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

 

Greyfurt ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Kürü Hazırlanışı

Malzemeler: 1 çay kaşığı bal,  1 bardak greyfurt suyu, 2 çay kaşığı elma sirkesi

 

Yapılışı: Tüm malzemeleri karıştırın. Hazırlanan içeceği her öğünden bir saat önce veya yatmadan önce taze olarak hazırlayıp tüketilmesi önerilmektedir. Gece uyumadan önce içilmesi uyurken yağ yakımını hızlandırmaktadır. Düzenli kullanım ile zayıflatıcı bu karışım ile yağlarınızı eritecek doğal kilo vermenize olanak sağlamaktadır.

 

Hızlı kilo vermek isteyenler için sabah uyandığınızda kahvaltından önce bir bardak ve gece yatmadan önce bir bardak şeklinde günde 2 defa tüketilmesi daha hızlı sonuç almanıza yardımcı olacaktır.

 

 


Eklenme Tarihi: 11.07.2018 00:00:00

Silifke Sepeti



Sosyal Medya'da Paylaş: